Programma oktober Tiptiens

Halloooo garnalen!!!

Jullie hebben geluk want daar is het nieuwe chirojaar weer, woehoeew! Wij (oehh spannend) kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie even hard!!

4 oktober: WIE-O-WIE is jullie nieuwe leiding?! Super mega spannend! Zoals elk jaar zal er een zoektocht plaatsvinden naar jullie nieuwe leiding en een inwijding van de nieuwelingen per groep :)). We maken er een top eerste dag van!

11 oktober: Normaal gezien pimpen we deze dag de lokalen, maar dat gaan we een weekje uitstellen om elkaar, wij-jullie, jullie-jullie, een beetje beter te leren kennen (wees gerust het zullen niet de classic-eerste-schooldag kennismakingsspelletjes worden hihi). Misschien ook geen slecht idee om al eens te brainstormen over hoe we ons lokaal gaan pimpen…

18 oktober: Zoals beloofd zal deze zondag besteedt worden aan het pimpen van ons keicool tiptienlokaal! Na al die leuke ideetjes van de brainstorm van vorige week bij elkaar te leggen, maken we er een hartstikke leuk lokaal van!

25 oktober: “Vrouwen horen in de keuken”… zo één van die typische stereotyperende uitspraken, bleh. Maar wat als we al die stereotypes samenbrengen?? We beginnen onze eerste ECHTE zondag met “het stereotype-vrouwmens spel”!! EXCITEDDD

1,5 meter-afstandelijke groetjes van je nieuwe leiding,

barmhartige rivierkreeft & frisse mossel ✌

KEEP IT SAFE!!

Zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober

Aangezien de ouderdag dit jaar niet kan doorgaan en jullie niet op de Chiro kunnen genieten van onze heerlijke spaghetti, voorzien wij een alternatief! Voor slechts €10 per liter (€5 per halve liter) kan je op zaterdag 24 oktober en zondagvoormiddag 25 oktober met je eigen potje saus komen afhalen. Naast spaghetti hebben we ook een heerlijke rode en witte wijn in de aanbieding voor slechts € 10. Dit afhaalmoment is ideaal om kennis te maken met onsen een gezellig babbeltje te slaan.

Bestellen kan via deze link: https://forms.gle/y6nVjNt8HDqYdA4h7