Programma oktober Rakwi

!!Belangrijk: de chiro start voor de rakwi om 14u15 en eindigt om 17u30!!!

Halloooo rakwi’s!!!
Zijn jullie klaar voor een spetterend nieuw chirojaar vol avonturen?! Jullie leiding heeft er alvast super veel zin in en staat te popelen om erin te vliegen!

4 oktober Wie zijn wij? Dat is DE vraag van de dag. Op jullie aardsmoeilijke zoektocht zullen jullie heel wat leuke weetjes ontdekken over ons. Slagen jullie erin ons te ontmaskeren?

11 oktober We starten onze eerste echte chirozondag samen met de basis: classic chirogames! Lekker ravotten en vuil worden, niks leuker dan dat!

18 oktober Trek jullie sportiefste outfits aan en warm jullie spieren alvast op. We gaan niet zomaar sporten. Nee… Het is namelijk tijd voor de paralympische spelen! Wie gaat lopen met de gouden medaille en wie eindigt er net naast het podium…?

25 oktober Oh nee… Het is van dat: het coronavirus heeft onze chiro overgenomen. Jullie moeten vandaag Wijgmaal redden en iedereen genezen met jullie vaccin tijdens het ‘SAVE 3018’ spel!!Groetjessss, Leiding 1,2…..

😉

Zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober

Aangezien de ouderdag dit jaar niet kan doorgaan en jullie niet op de Chiro kunnen genieten van onze heerlijke spaghetti, voorzien wij een alternatief! Voor slechts €10 per liter (€5 per halve liter) kan je op zaterdag 24 oktober en zondagvoormiddag 25 oktober met je eigen potje saus komen afhalen. Naast spaghetti hebben we ook een heerlijke rode en witte wijn in de aanbieding voor slechts € 10. Dit afhaalmoment is ideaal om kennis te maken met onsen een gezellig babbeltje te slaan.

Bestellen kan via deze link: https://forms.gle/y6nVjNt8HDqYdA4h7