Jubilee

Jij hebt interesse om deel te nemen aan het 80-jaar-chiro-Wijgmaal-feest!

Bij deze ben je officieel uitgenodigd en kan je je inschrijven.

Het feest gaat door op 30 september 2023 voor alle oud-leden en de huidige chiroleiding.
Wat mag je verwachten?

Activiteit 1: Nostalgische chironamiddag met je eigen chirogroep
Van 15u tot 17u begeven we ons op wandel door de Wijgmaalse straten. Meer info over de startlocatie en het spel volgt later.

Activiteit 2: Aperitief met zangstonden en bikke-bikke-bik; hap-hap-hap
Van 17u tot 21u komen we samen in de Oude Gemeenteschool van Wijgmaal om herinneringen op te halen en lekker te eten.

Activiteit 3: Rasechte chirofuif
Duur: Van 21:30u tot 03:00u gooien we de benen los in de feestzaal in de oude gemeenteschool Wijgmaal. We verzekeren jullie dat elke generatie aan zijn muzikale trekken komt. Het feest sluiten we af tegen 3uur.

Het is niet verplicht om aan al de activiteiten deel te nemen. Het is wel nodig dat u zich via volgend inschrijvingsformulier aanmeldt en aangeeft aan welke activiteiten u kan en wil deelnemen.
Naar gelang de gekozen activiteiten betaalt u een bepaald bedrag (zie inschrijvingsformulier voor meer details)


Enkele praktische zaken:

  1. Je schrijft je in tegen 31 juli 2023.
  2.  U bent pas volledig ingeschreven wanneer we uw betaling hebben ontvangen. Het bedrag stort u op BE79 9734 1659 5533 met mededeling 80 jaar: voornaam achternaam geboortejaar
  3. Ter plaatse kan je betalen met bancontact (en cash).
  4.  Het is belangrijk dat je je eigen bord en een keukenhanddoek voorziet voor het avondmaal.
  5. Deze uitnodiging geldt enkel voor oud-leden en huidige leiding. Door beperking in plaats zijn partners spijtig genoeg vandaag niet uitgenodigd.
  6. Heb je zin om met je oude chirogroep ‘s avonds een shift te werken? Dat kan! Je kan dat in volgend formulier aangeven.
  7. We raden iedereen aan om zoveel mogelijk het openbaar vervoer te gebruiken of met de fiets te komen. Er wordt een fietsenstalling voorzien op de speelplaats van de oude gemeenteschool.
  8. De opbrengsten van de avond gaan volledig naar de verbouwing van de chirolokalen. #denieflokalen. Nog een reden temeer om helemaal los te gaan. 
  9. Heb je nog leuke foto’s uit je chirotijd? Stuur ze door naar dit 80jaarchirowijgmaal@gmail.com of breng ze binnen bij Sofie Drieskens (Baron Descampslaan 87) voor digitalisatie.