Programma oktober Kerels

4 oktober: Dag kereltjes, maak jullie klaar om jullie nieuwe topleiding te vinden want jullie gaan op zoektocht! Er staan vele opdrachten voor jullie klaar die jullie gaan klaarstomen voor een legen wait for it … darisch jaar! Voor de tweedejaars onder jullie, het wordt nog beter dan het vorige. Voor de eerstejaars, prijs jullie gelukkig want het wordt uniek. Wat mogen jullie zeker niet vergeten deze zondag? Jullie stalen ros (jullie fiets dus!) Tot snel!

11 oktober: Tijd om ons lokaal te pimpen! Neem jullie vetste spullen van thuis mee (dit mag letterlijk alles zijn). Verf zou ideaal zijn want de muren hebben een opknapbeurt nodig. Samen zorgen we ervoor dat we het vetste lokaal van de Chiro hebben!

18 oktober: Deze zondag zal het iets ruiger aan toe gaan. We gaan onze Bear Grylls skills uittesten in de jungle van Wijgmaal. Het zal een race tegen de klok zijn want we nemen het op tegen de Aspi-jongentjes. No balls, no glory!

25 oktober: Kapitein hijs die zeilen! Vandaag trekken we de Marie – Louise op. We gaan zien wie heer en meester is over de classic boot games. Zeker komen!

Zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober

Aangezien de ouderdag dit jaar niet kan doorgaan en jullie niet op de Chiro kunnen genieten van onze heerlijke spaghetti, voorzien wij een alternatief! Voor slechts €10 per liter (€5 per halve liter) kan je op zaterdag 24 oktober en zondagvoormiddag 25 oktober met je eigen potje saus komen afhalen. Naast spaghetti hebben we ook een heerlijke rode en witte wijn in de aanbieding voor slechts € 10. Dit afhaalmoment is ideaal om kennis te maken met onsen een gezellig babbeltje te slaan.

Bestellen kan via deze link: https://forms.gle/y6nVjNt8HDqYdA4h7