Kamp

CORONA: Dit jaar (2020) zal het kamp iets anders verlopen. Alle informatie omtrent kamp wordt verdeeld via mail. Heb je geen mail ontvangen en heb je nood aan de informatie, stuur dan gerust een e-mail naar de hoofdleiding.

Het kamp gaat elk jaar door van 1 tot 11 augustus voor alle groepen, met uitzondering van de Speelclub. De Speelclub vertrekt pas op 5 augustus.

We gaan altijd met de hele Chiro op kamp. Er gaat ook een befaamde kookploeg mee die voor ons lekkernijen klaarmaakt.

Prijs: €155
Prijs Speelclub: €90

Recente nieuwsberichten over het kamp kan je vinden door hier te klikken.

Nu de leiding terug is van kampweekend en de eerste voorbereidingen zijn getroffen, weten we het zeker: het belooft een topkamp te worden! Naar jaarlijkse gewoonte gaan we ook deze zomervakantie op kamp van 1 tot en met 11 augustus (vanaf 5 augustus voor de speelclub). Dit jaar slaan we onze tenten op in Coo! Een prachtig groot kampterrein, bossen en beken à volonté, kortom, plezier gegarandeerd! Om mee te gaan op kamp is het uiteraard belangrijk om je zoon/dochter in te schrijven zodat wij weten hoeveel monden we eten moeten geven, voor hoeveel leden materiaal moet aangekocht worden en uiteraard om de verzekering op de hoogte te brengen. Het is dan ook heel belangrijk om de vragenlijst in onderstaande link zo goed mogelijk in te vullen zodat niemand voor verrassingen komt te staan op kamp.

Inschrijving kamp 2018

Gelieve dit tegen ten laatste 24 juni in orde te brengen. Half juli zullen jullie dan het kampboekje in de mailbox krijgen waar alle concrete info instaat.

Hopelijk mogen we onze leden weer met velen verwelkomen, wij hebben er alvast massa’s zin in!!

De Leiding