Evenementen

We organiseren jaarlijks enkele evenementen met de leiding om onze werking te kunnen financieren. Hier kan u wat meer algemene info vinden over de verschillende evementen door op hun naam te klikken.

Dit is al een eeuwenoude traditie van Chiro Wijgmaal. Zoals de PPW haar turnshow heeft en het Vaarttheater hun toneelvoorstellingen, zo hebben wij onze Dijlefeesten. Een tweedaags evenement waar gezellig samen zijn centraal staat. Op zaterdag is er een grote barbecue met aansluitend een lege dansvloer die gevuld mag worden met echte Chiro Wijgmaal-supporters. Uiteraard worden ook de kinderen niet vergeten, zij kunnen zich een hele dag uitleven op het springkasteel en ook voor hen wordt ’s avonds een kinderfuif georganiseerd. Zondag sluiten we ons festijn af met het alombekende WK (Wijgmaals Kampioenschap) Petanque. Op voorhand inschrijven voor de BBQ en het petanquetoernooi is verplicht, concrete informatie hieromtrent kan je vinden op de chirosite én op onze facebookpagina.
Hopelijk kunnen we jullie in grote getalen verwelkom!
Elk jaar wanneer de temperaturen rond het vriespunt beginnen te schommelen, dieren hun nest klaarmaken voor een zalige winterslaap en ook wij nood krijgen aan wat warmte, organiseert Chiro Wijgmaal haar jaarlijkse Winterdrink. Een evenement waar je letterlijk warm van wordt: warmte van een heerlijk kampvuur, warmte van lekkere én goedkope jenevertjes en tot slot warmte van elkaars aanwezigheid.
Je kan er genieten van heerlijke jenever (voor slechts €1!), maar er is uiteraard ook andere drank én warme chocomelk aanwezig. Een hongertje? Geen probleem! Ook de oudste groepen dragen hun steentje bij en verkopen allerlei lekkers om hun kas te spijzen.

Verder kan je er bijpraten met andere ouders, sympathisanten, leiding en oudleiding en elkaar uitdagen voor een spelletje nagelklop. Wij hopen op een massale opkomst zodat het ook dit jaar weer supergezellig wordt!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij een chirofuif. Enkel voor het jong geweld? Nee hoor, bij ons kunnen ook ouders en andere mensen van over de hele wereld, die zichzelf niet meer bij de jeugd rekenen, terecht. In het oudercafé, dat plaats vindt naast de grote fuifzaal, kunnen zij een drankje drinken, wat bijpraten met leeftijdsgenoten en later op de avond zich misschien zelfs tussen de jeugd inmengen om de dansbeentjes nog eens volledig los te gooien.
Zowel jong als oud zijn dus van harte welkom op vrijdag 6 maart 2020 in de Baron Descampslaan 105 te Wijgmaal (oude jongensschool)!
Dit jaar organiseren we naast bovenstaande ongelooflijk leuke activiteiten ook nog een heuze quiz! Hier zullen we jullie intellect sterk op de proef stellen, zorg er dus voor dat je een sterk team samenstelt! Tijdens het quizzen kan je ook genieten van een drankje! Iedereen welkom op 2 mei 2020 in de Twijg voor deze geweldige quiz. Vergeet je zeker niet in te schrijven, meer info op Facebook: (https://www.facebook.com/events/471015733784461/).

Inschrijven kan via volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1UsOdQ9T2IlnkHIDcCzxYMfB4Zt8_tIGlPh3sFEYA86c/viewform?fbclid=IwAR3LxOXyUTdR4d4FnpyfeKckokoVnoipavav03AxIQAgGkCdN3oQeRMJZ5E&edit_requested=true#responses