Programma oktober reuzen

Helabeeeeeeee Reuzeennnnn, 

Zijn jullie er klaar voor? Zeker? Maar echt hé! 

Want we gaan de eerste maand van dit Chiro jaar er uiteraard meteen invliegen. Wat mogen jullie dit jaar allemaal verwachten van jullie nieuwe leiding? Dikke pret, veel amusement en tonnen van plezier!

Zondag 6 oktober

Vol spanning wachten jullie al 2 weken op vandaag! Wie oh wie zal nu eigenlijk jullie gloednieuwe leiding worden? Maar één manier om daar achter te komen en dat is om de krachten te bundelen vandaag en ons te komen zoeken op onze mysterieuze verstop plaats. 

Zondag 13 oktober

Is het wie niet sterk is moet slim zijn? Of eerder wie niet slim is moet sterk zijn? Eigenlijk maakt dat helemaal niet uit vandaag. Zolang jullie maar goed kunnen samenwerken als een hechte groep, wat dat is het enige wat echt telt in onze Chiro!

Zondag 20 oktober

Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 20/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic chiro game namiddag’, hét ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er precies op het programma:

14u: start van Chirodag voor de leden.

15u30-16u: voorstelling van de leiding + algemene werking van de chiro…

16u-17u: Classic Chiro Games -> kleren die vuil mogen zijn vereist!

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een grote Spaghettislag!!

Deze spaghettislag zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zullen ondergaan.

Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten! 

De Leiding

Zondag 27 oktober

Begin maar al te smullebekken want vandaag gaan we vingers snijden, spinnen pletten en hersens uitlepelen, dit werken we af met trolllentranen en enkele druppeltjes bloed. Samen mengen en mixen we dit tot een overheerlijke heksenketel om van te gillen! Vergeet zeker je keukenshort niet vandaag!

?????????????

Griezelige groetjeeeeuuuuuuuussssssss,

Dracula, Het monster van Frankenstein, Kevin de Kreeft, Ursula de Toverheks, Medusa en Ziggy de Zombie