Programma oktober speelclub

Hoi Hoi speelclubbers,

Zijn jullie klaar voor een fantastisch nieuw chirojaar? Wij alvast wel!!

Zondag 6 oktober: De allereerste chirodag van het jaar en jullie gaan je nieuwe leiding te weten komen, maar dan zullen jullie ons wel moeten vinden natuurlijk! Spannenddd!!!

Zondag 13 oktober: Vandaag strijden we om de titel van snelste, slimste, sterkste en beste team van de speelclub in een grote laddercompetitie! Wie klimt er naar de top en wie tuimelt er helemaal naar beneden? We komen het allemaal te weten!

!!!Belangrijk voor de ouders!!! Vandaag houden wij ook een infosessie voor de ouders die nog met vragen zitten over de algemene werking van het chirojaar. Jullie zijn dus welkom op de chiro vanaf 16u30.

Zondag 20 oktober:

Speelclubbers: Vandaag komen jullie mama’s en papa’s de chiro op stelten zetten, maar eerst gaan wij ons voorbereiden met een aantal echte chirospelletjes!

Ouders:

Beste ouders,

Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 20/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic chiro game namiddag’, hét ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er precies op het programma:

15u30-16u: voorstelling van de leiding + algemene werking van de chiro…

16u-17u: Classic Chiro Games -> kleren die vuil mogen zijn vereist!

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een grote Spaghettislag!!

Deze spaghettislag zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zullen ondergaan.

Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten!

Zondag 27 oktober: Het is bijna Halloween en ons lokaal ziet er nog heel kaal uit… Tijd dus om daar verandering in te brengen! Trek allemaal je mooiste Halloween-outfit aan en kom naar de chiro. Als je thuis nog dingen hebt die het lokaal kunnen opvrolijken (slingers, posters, …) mag je die zeker ook meenemen!

Groetjes jullie nieuwe superleuke leiding