Programma oktober rakwi

Dag lieve rakwi’s

Zondag 6/10 is HET moment aangebroken! Jullie krijgen te horen wie dit jaar jullie super mega extra awesome leiding zal zijn! Om jullie al direct te testen organiseren we een heuse zoektocht. Vergeet hierbij zeker niet jullie sherlock skills en jullie loep.

Zondag 13/10 gaan we zien wie van jullie een medaille verdient in Tokyo. We strijden namelijk om de olympische titel! Neem zeker een sportieve outfit mee!

Zondag 20/10 is het ouderdag! Alle kids welkom vanaf 14u, de ouders vanaf 15u30 ? meer info hieronder:

Beste ouders,

Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 20/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic chiro game namiddag’, hét ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er precies op het programma:

14u: start van de Chiro voor de leden

15u30-16u: voorstelling van de leiding + algemene werking van de chiro…

16u-17u: Classic Chiro Games -> kleren die vuil mogen zijn vereist!

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een grote Spaghettislag!!

Deze spaghettislag zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middelange termijn zullen ondergaan.

Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten! De Leiding

Zondag 27/10 zullen wij samen met jullie een halloweenquiz doen om te testen hoe slim jullie eigenlijk echt zijn! Zorg dat je erbij bent, verkleden is uiteraard extra punten.

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

Groetjes

Rat 1, rat2, rat 3, rat 4 en überrat.