Programma oktober Tiptiens

Hela tiptiens, 

Het nieuwe jaar is aangebroken en wij zijn klaar om er het leukste jaar ooit van te maken! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!!

6 oktober: Zoals traditie ons leert, beginnen we het jaar met de inwijding in de nieuwe groepen en een heuse speurtocht naar jullie nieuwe leiding. Hopelijk schrikt het overgooien jullie niet te veel af en kunnen we er met z’n allen een leuke eerste dag van maken.


13 oktober: Vandaag volgen we nog maar eens de traditie en gaan we ons lokaal pimpen. Breng maar vanalles mee dat je denkt dat mooi zou staan in ons lokaal (vlaggetjes, ballonnen, slingers, mooie jongens, grappige quotes,…) 

20 oktober: Beste ouders,Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 20/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude chiro short of rok van onder het stof te halen (de leden verwachten we zoals altijd om 14u op de Chiro). We houden een echte ‘classic chiro game namiddag’, hét ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er precies op het programma:

15u30-16u: voorstelling van de leiding + algemene werking van de chiro…

16u-17u: Classic Chiro Games -> kleren die vuil mogen zijn vereist!

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een grote Spaghettislag!!Deze spaghettislag zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zullen ondergaan.Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten!

De Leiding


27 oktober: We sluiten deze eerste maand af met een heuse doe-memorieeee, benieuwd hoe we dit gaan aanpakken? Kom dan zeker af!!!!

Xoxo jullie spiksplinternieuwe leiding