Programma oktober aspi-meisjes

Heeeey Aspiwijfjes

Benieuwd wie jullie nieuwe leiding is dit jaar? Wij weten het al ha.

Zondag 6/10

Jullie mogen ons komen zoeken als jullie het overwippen overleven ten minste. Er staat jullie een heuse fietstocht te wachten dus voorzie jullie stalen ros maar. Het belooft een dag vol gevaren te worden waar jullie jullie limieten leren verleggen.

Zondag 13/10

Vandaag tonen we aan de mannen dat wij ook kunnen drinken en boeffen. De spellen die jullie normaal tijdens nachtelijke avonturen kunnen plezieren zullen we een stevige twist geven. Breng zelf zeker eten mee!!! En veel!! En lekker!!

Zondag 20/10

Vandaag gaan we het lokaal inrichten tot 15u30. Vanaf dan is er tijd om jullie ouders te ontvangen voor de enige echte ouderdag!!!

Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 20/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic chiro game namiddag’, hét ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er precies op het programma:

14u: start van de chirodag voor de leden

15u30-16u: voorstelling van de leiding + algemene werking van de chiro…

16u-17u: Classic Chiro Games -> kleren die vuil mogen zijn vereist!

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een grote Spaghettislag!!

Deze spaghettislag zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zullen ondergaan.

Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten! De Leiding

Zondag 27/10

We hopen dat jullie niet te veel schrik hebben in kleine ruimtes want jullie zouden er nog weleens een hele namiddag in vast kunnen zitten. Succes!

Jullie favoriete, en enige, leiding.

Dora en Boets