Programma oktober Aspi-Jongens

Zondag 6 oktober:

Jow ghetto’s, zoals jullie el weten is deze zondag de eerste dag van het neuwe Chirojaar! Dit betekent dus ook dat julie vanaf vandaag weer een nieuwe eidingsploeg hebben, maar we zeggn niet zomaar wie jullie leiding is/zijn! Het is vandaag aan jullie o het te ontdekken! Hieronder vind je nog een extra tip

Zondag 13 oktober:

“wat de fokking fok eigenlijk?” dat is de rectie die we van jullie verwachten na de decoatie van ons lokaal. Ja, jullie horen het goed! We gaan ons lokaal vandaag inrichting! (Dit betekent dat jullie al jullie romel moeten meebrengen zodat we dit n ons lokaal stockeren)

Vrijdag 18 oktober:

Opgelet! Zo als je kan ien is dit is een vrijdag. Aangezien het zondag uderdag is doen we vrijdag chiro. Jullie zijn allmaal welkom direct na school tot 18u30.

Toch worden jullie ook zondag verwacht om 15u30 om met de ouders mee te doen.

Beste ouders,

Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 20/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic chiro game namiddag’, hét ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er precies op het programma:

15u30-16u: voorstelling van de leiding + algemene werking van de chiro…

16u-17u: Classic Chiro Games -> kleren die vuil mogen zijn vereist!

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een grote Spaghettislag!!

Deze spaghettislag zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zullen ondergaan.

Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten! De Leiding

Zondag 27 oktober:

“Ewa je?!” Een geweldige uitspraak die een geweldig spel met zich meebrengt! Zijn jullie benieuwd naar het spel? Ga(an) jij/jullie winnen? Niemand die het weet!

Mvg,

Jos, Mark en Francine.