Programma oktober Speelclub

!!Belangrijk: de chiro start voor de speelclub om 13u45 en eindigt om 16u45!!!

Dag liefste speelclubbertjes,

Er staat weer een nieuw Chirojaar voor de deur. Een spiksplinternieuwe leidingsploeg staat vol ongeduld klaar om jullie een hele boel onvergetelijke zondagnamiddagen te bezorgen. Jullie hebben geluk want al jullie leiding is deze maand jarig, we maken er dus meteen een feestmaand van.

4 oktober: Zijn jullie benieuwd welke leiding jullie een jaar lang mee op avontuur gaat nemen? Kom dan vandaag zeker samen met ons kennismakingsspelletjes spelen. We hebben heel veel zin om jullie te leren kennen en bovendien is vandaag jullie eerste leid(st)er jarig! We beginnen het Chirojaar dus alvast met een groot feest!!!

11 oktober: Omdat vandaag leid(st)er nummer 2 jarig is, spelen we zijn/haar lievelingsspelletje: MODDERSPELEN!!!!!! Neem zeker reservekledij mee zodat jullie je helemaal kunnen laten gaan.

18 oktober: Alle gekheid op een stokje, er zit een tweeling in jullie leidingsploeg, en nog gekker: ze zijn vandaag jarig!!! Kom mee met ons de ingrediënten zoeken voor een grote verjaardagstaart zodat we er een dubbel zo groot feest van kunnen maken.

25 oktober: Geloof het of niet, ook de laatste twee kanjers van de leidingsploeg zijn vandaag jarig. Aangezien zij heel graag gezelschapspelletjes spelen gaan we hun grootste wens laten uitkomen en spelen we vandaag real-life-gezelschapspelletjes.

Het belooft een hele leuke eerste maand te worden. Wij kijken er alvast heeeeeel hard naar uit!!!

Jullie kersverse leiding

Zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober

Aangezien de ouderdag dit jaar niet kan doorgaan en jullie niet op de Chiro kunnen genieten van onze heerlijke spaghetti, voorzien wij een alternatief! Voor slechts €10 per liter (€5 per halve liter) kan je op zaterdag 24 oktober en zondagvoormiddag 25 oktober met je eigen potje saus komen afhalen. Naast spaghetti hebben we ook een heerlijke rode en witte wijn in de aanbieding voor slechts € 10. Dit afhaalmoment is ideaal om kennis te maken met onsen een gezellig babbeltje te slaan.

Bestellen kan via deze link: https://forms.gle/y6nVjNt8HDqYdA4h7