Programma oktober kerels

6-10: Start nieuwe jaar.
– Welkom kerels in dit nieuwe jaar, dit jaar gaan we terug naar de tijd van toen. We gaan van jullie maken wat er al verwacht word van de naam KERELS. It’s the return of the Kerels!!

13-10: lokaal decoreren en brainstormen over het jaar. Als jullie iets hebben liggen voor versieren neem dit zeker mee, we kunnen alles gebruiken

20-10: lokaal verder afmaken en introductie van de lijst + wijgmaal verkennen!!

Beste ouders,

Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 20/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic chiro game namiddag’, hét ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er precies op het programma:

14u: start Chirodag voor de leden

15u30-16u: voorstelling van de leiding + algemene werking van de chiro…

16u-17u: Classic Chiro Games -> kleren die vuil mogen zijn vereist!

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een grote Spaghettislag!!

Deze spaghettislag zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zullen ondergaan.

Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten!27-10: Ben jij een echte kerel? Dat zullen we vandaag ontdekken want we gaan jullie op de proef stellen of jullie het in je hebben om een echte kerel te zijn! ?, ?