Programma november Reuzen

Beste ouders, 
Met spijt in het hart hebben we, in overleg met onze volwassen begeleider, besloten dat we de Chiro om veiligheidsredenen tijdelijk gaan stopzetten. Aangezien de coronacijfers nog steeds erg hard stijgen en de scholen langer gesloten zullen zijn, lijkt het ons op dit moment niet veilig om nog verder Chiro te geven. Zeker de eerstkomende twee zondagen (1/11 en 8/11) zal er dus geen Chiro zijn, ook niet voor de jongste groepen. Over de regeling voor daarna houden we jullie op de hoogte. 

1/11: Dag reuzen, gelukkig mogen wij voorlopig wel nog chiro geven. Vandaag gaan 2 groepen tegen elkaar strijden en zien wie het snelste een parkour kan afleggen.

8/11: Vandaag nemen jullie het op tegen de leiding zet je beste beentje voor want wij maken het jullie niet makkelijk. Dus zeker allemaal komen.

15/11: (Normaal gezien is het aspi-leiding deze zondag maar dit kan afgelast worden dus hier lees je ons alternatief mocht het niet doorgaan.)
Wie van jullie is de beste speurneus, er is iemand vermoord en het is aan jullie om te raden wie, wat, waar en wanneer.

22/11: Vandaag testen wij jullie doorzettingsvermogen en testen wij hoe slim jullie zijn met onze ultieme quiz.

29/11: Sinterklaas zijn snoep is gestolen!!!!!! Het is aan jullie om het snoep terug te vinden. De dieven hebben een schatkaart achtergelaten dus we hebben al een start.

Jullie geweldig enthousiaste leiding!!

Wist je datjes:
– Een slak wel tot drie jaar kan slapen aan een stuk.
– wist je dat heet water sneller bevriest dan koud water.
– wist je dat een blinde geen hoogtevrees kan hebben.