Programma november Speelclub

Beste ouders, 
Met spijt in het hart hebben we, in overleg met onze volwassen begeleider, besloten dat we de Chiro om veiligheidsredenen tijdelijk gaan stopzetten. Aangezien de coronacijfers nog steeds erg hard stijgen en de scholen langer gesloten zullen zijn, lijkt het ons op dit moment niet veilig om nog verder Chiro te geven. Zeker de eerstkomende twee zondagen (1/11 en 8/11) zal er dus geen Chiro zijn, ook niet voor de jongste groepen. Over de regeling voor daarna houden we jullie op de hoogte. 

Ah hierse de mannen (en vrouwen) van de Speelclub,

Onze eerste Chiro-maand samen was meer dan geslaagd! De tweede gaat zelfs nog plezanter worden!

PS: voor heel november en de komende maanden doe je best extra dikke warme kleren aan zodat we zoveel mogelijk buiten kunnen spelen.

1 november

Ons weekend kan jammer genoeg niet doorgaan :’( maaaaar dat betekent dat jullie iets hebben om naar uit te kijken tijdens het tweede semester want we stellen het gewoon even uit. 

Om toch een beetje een weekendgevoel te geven, doen we vandaag een extra lange Chiro-dag. Om 12u kunnen jullie jullie voetjes onder tafel schuiven en worden jullie door ons op jullie wenken bediend. Wat zal er geserveerd worden op dit galadiner, zullen jullie zelf mogen ontdekken! Na een stevig middagmaal splitsen we de jongens en meisjes op. Voor de stoere mannen is het belangrijk om hun spierballen en kleren die vuil mogen worden, mee te nemen. Voor de elegante dames haal maar jullie mooiste prinsessenkleed uit de kast want vandaag worden we voor 1 keer echte prinsessen. 

8 november

BOOOOEEEEEEEEEEEEEE! Verschoten? Wij wel hoor want het is Halloween.

Dat jullie allemaal kleine monsters zijn, weten we ondertussen al. Wie echter het grootste beste kleine monster is, hebben we nog niet ontdekt. Zet je griezeligste masker op en kom bewijzen dat jij het bent!

Vergeet je zeker niet te verkleden vandaag!

15 november

Vandaag nemen de aspi’s het van ons over en zullen ze zich over jullie ontfermen. Veel plezier vandaag!!!

22 november

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, de winter is in de aantocht. Wie verslaat er wie in onze heuse winterstratego? Zal de sneeuwman winnen van Rudolf het rendier of verslaat de ijspegel de Yeti? Kom het allemaal ontdekken en wie weet word jij wel bekroond tot strategokampioen.

29 november

Woooeehooeew vandaag vieren we Sinterklaas, ah nee Kerstmis of Nieuwjaar of was het nu Pasen? Omdat we even in de war zijn, vieren we ze gewoon allemaal op dezelfde dag. Dingen die je nodig hebt vandaag: een grondige kennis van Sinterklaasliedjes, scherpe ogen om eitjes te spotten en vingervlugheid om cadeautjes uit te pakken.

Dag en bedankt!

Yakke, Cekke, Akke, Mikke, Flokke en Makke