Programma november Rakwi

Beste ouders, 
Met spijt in het hart hebben we, in overleg met onze volwassen begeleider, besloten dat we de Chiro om veiligheidsredenen tijdelijk gaan stopzetten. Aangezien de coronacijfers nog steeds erg hard stijgen en de scholen langer gesloten zullen zijn, lijkt het ons op dit moment niet veilig om nog verder Chiro te geven. Zeker de eerstkomende twee zondagen (1/11 en 8/11) zal er dus geen Chiro zijn, ook niet voor de jongste groepen. Over de regeling voor daarna houden we jullie op de hoogte. 

Opgelet: Wegens de coronamaatregelen gaat de Chiro voor de Rakwi door van 14u15 tot 17u15. Ook zullen alle activiteiten buiten plaatsvinden, dus vergeet zeker geen warme kleren aan te doen!

1 november: We spelen vandaag een grote Halloween-clash! Doe je mooiste en engste Halloween-verkleedkleren aan en maak je klaar voor een griezelige zondag!

Tip: Als je geen inspiratie hebt om je te verkleden zijn hier alvast enkele voorbeelden: https://www.youtube.com/watch?v=0mfjlVSQBu0

8 november: Kruip maar achter de boeken en steek je hoofd vol met kennis en weetjes, want er staat een aartsmoeilijke quiz voor jullie klaar!

Tip: alle hoofdsteden van de wereld kennen is zeker een pluspunt.

15 november: Vandaag zullen jullie voor 1 keer andere leiding hebben. De Aspi’s staan namelijk van klaar om het van ons over te nemen en jullie een fantastische zondag te bezorgen!

Tip: Luister heel goed naar de aspi-leiding, zodat wij geen klachten horen over jullie!

22 november: Om het spel van vandaag te winnen zal je van alle markten thuis moeten zijn. Kracht, slimheid, lenigheid, je zal het allemaal nodig hebben om te winnen. Smeer je benen dus maar in en toon al je talenten. Welkom bij Rakwi Universalis!

Tip: Om een idee te krijgen van wat we vandaag gaan doen, kan je het filmpje in deze link al eens bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=J2tSuqQNcFI

29 november:  Vandaag gaan we sluipen door de bossen, maar ook codes proberen kraken, lopen, maar ook nadenken. Het belooft dus weer een spannende zondag te worden!

Tip: Als je thuis het spelletje Mastermind hebt, kan je dat al eens spelen om je voor te bereiden. De regels vind je hier: https://nl.wikipedia.org/wiki/Mastermind .

Wij hebben er al veel zin in!

Groetjes van jullie leiding: Lot, Linde, Kjell en Boris