Programma oktober Reuzen

!!Belangrijk: de chiro start voor de Reuzen om 14u en eindigt om 17u!!!

4 okt: Dag lieve reuzen, het nieuwe chirojaar gaat van start we vliegen er onmiddellijk in met een zoektocht naar jullie nieuwe leiding. Vergeet zeker jullie speurneus niet. Neem ook zeker je goed humeur mee en doe je lolbroek aan. Allen ter post hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Jullie mysterieuze reuzen leiding

11 okt: De kop is er af om het jaar goed in te zetten maken we kennis met een aantal klassieke chiro spelletjes. Wij verzamelen aan de poort van de chiro en wij gaan van daaruit samen naar de twijg en komen terug tegen 17u.
Jullie reuzen leiding.

18 okt: Trek je dino sokken aan strijk je werkboek maar aan we gaan op pad met deze grote monsters in het bekende spel Stratego.
Waarom kan een T-rex niet in zijn handen klappen? Wie geeft het juiste antwoord op zondag.

Jullie liefdevolle leiding.

25 okt: Wie van jullie is het snelste, beste, sterkste lid van de reuzen. We maken er samen een heel spannende ladder competitie van. Wij gaan ons heel hard amuseren.
Jullie reuze leuke leiding.

Wist je datjes: Wist je dat de kolibri achteruit kan vliegen.

Zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober

Aangezien de ouderdag dit jaar niet kan doorgaan en jullie niet op de Chiro kunnen genieten van onze heerlijke spaghetti, voorzien wij een alternatief! Voor slechts €10 per liter (€5 per halve liter) kan je op zaterdag 24 oktober en zondagvoormiddag 25 oktober met je eigen potje saus komen afhalen. Naast spaghetti hebben we ook een heerlijke rode en witte wijn in de aanbieding voor slechts € 10. Dit afhaalmoment is ideaal om kennis te maken met onsen een gezellig babbeltje te slaan.

Bestellen kan via deze link: https://forms.gle/y6nVjNt8HDqYdA4h7