Programma maart Reuzen

Wat jullie nog niet weten van jullie leiders is dat wij allemaal wel buitenlandse roots hebben. Ce zijn voorvaderen waren echte Schotse beren, de stamboom van Axel kent zijn oorsprong in het zuiderse Italië waar ze zich enkel op de brommer voortbewegen, Lotte is samen met een rasechte Hollander, Willem zijn bedovergrootvader heeft nog in den Afrique gezeten, Matti heeft Russisch bloed door zijn aderen stromen en Wolf zijn wortels liggen in het verre oosten.

Jullie zullen misschien niet evenveel internationale ervaring hebben als ons MAAR daar komt deze maand verandering in!

Zondag 1 maart:

We volgen het advies van een van de grootste figuren uit de muziekgeschiedenis, namelijk:

Ah, might as well jump

(Jump)

Might as well jump

Go ahead an’ jump (jump)

Go ahead and jump

Tijd voor de MEGA JUNGLE Jump!!! 

We komen samen om 12u45 en vertrekken om 13u

Vergeet je chiro broekje/rokje zeker niet!

Vrijdag 6 maart

18u-20u30: Carnaval kinderfuif

Voor het eerst zal Chiro Wijgmaal een kinderfuif organiseren met thema carnaval! Kinderen van alle leeftijden zijn welkom! Ze kunnen zich laten schminken, smullen van heerlijke snacks, sippen van lekkere mocktails en uiteraard helemaal uit de bol gaan! Verkleden is zeker toegelaten en wordt aangemoedigd! 

Hopelijk zijn er zoveel mogelijk Reuzen aanwezig!

We voorzien ook een photobooth voor leuke kiekjes van één van hun eerste fuiven!

?

Tickets zijn te koop aan de inkom voor 3 euro  

Adres: Baron Descampslaan 105

Zondag 8 maart

Jongens haal die kilten boven, verf die haren ros en oefen je strijdkreet alvast want vandaag nemen jullie het op tegen jullie stoere leiding! (speelkleden die vuil mogen worden vereist!) 

De meisjes daarentegen mogen hun ongemanierdheden thuis laten, hun Frans oefenen en de laatste mode trends nog is vlug van buiten leren. Gezellig met de meiden hangen vandaag! 

Zondag 15 maart

Vorige maand gooide storm Ciara nog roet in het eten maar deze zondag laten we ons door geen enkele storm tegenhouden! Zoals volleerde Italiaanse maffiosi gaan jullie netwerken moeten opbouwen, smokkelroutes uitstippelen, onderhandelingen aangaan en onderlinge oorlogen voeren! Wij zijn alvast benieuwd welke familia als sterkste uit de bus komt!

Vrijdag 20 maart – Zondag 22 maart

Hoog tijd voor ons weekend!!! Wat, wie en hoe gaan we jullie nog niet vertellen want we houden dit liever nog eventjes geheim. Hou zeker je post goed in het oog!

De ouders hebben normaal gezien een mailtje met meer info gekregen.

Zondag 29 maart

Brrrrrrr! Trek je fictieve winterjas maar aan want we verplaatsen ons naar het Noorden van Europa voor de laatste zondag van deze maand. Als we aan het Noorden van Europa denken, denken we aan Scandinavië, rendieren, sneeuw, het noorderlicht, de fjorden en uiteraard VIKINGEN

Groetjes vanuit Schotland, Amerika, Nederland,  Den Afrique, Rusland en Azië,

Serric, Ax, Lottemina, Guillaume, Màtyàs en 狼