Programma maart Speelclub

Zondag 1 maart: Zoals jullie al weten, gaan we ons deze zondag uitleven op een megacool springkasteelfestijn! We verzamelen om 13u aan de chiro en zijn rond 18u terug.

Zondag 8 maart: Vandaag gaan we het Rietensplein onveilig maken met allemaal echte klassieke pleinspelen!

Vrijdag 6 maart

18u-20u30: Carnaval kinderfuif

Voor het eerst zal Chiro Wijgmaal een kinderfuif organiseren met thema carnaval! Kinderen van alle leeftijden zijn welkom! Ze kunnen zich laten schminken, smullen van heerlijke snacks, sippen van lekkere mocktails en uiteraard helemaal uit de bol gaan! Verkleden is zeker toegelaten en wordt aangemoedigd! 

Hopelijk zijn er zoveel mogelijk speelclubbers!

We voorzien ook een photobooth voor leuke kiekjes van één van hun eerste fuiven!

Tickets zijn te koop aan de inkom voor 3 euro ? 

Adres: Baron Descampslaan 105

Zondag 15 maart: Omdat storm Ciara vorige maand ons plan om modderspelen te doen letterlijk had weggeblazen, gaan we vandaag nog eens opnieuw proberen. Doe dus zeker kleren aan die (heel) vuil mogen worden!

Zondag 22 maart: OPGELET: GEWIJZIGD: Deze zondag worden jullie allemaal helden van de planeet, want vandaag gaan jullie samen Wijgmaal proper maken! Door zwerfvuil te verzamelen maken wij van Wijgmaal het schoonste dorp van de wereld en omstreken! #youthforclimate

Zondag 29 maart: Wij kregen onlangs een raar telefoontje: er ligt ergens in Wijgmaal een grote schat verstopt voor de speelclub… Dus er zit maar één ding op voor ons vandaag: Wij gaan de schat zoeken!