Programma maart Rakwi

01/03

Jump jump
The Mac Dad will make you jump jump
Daddy Mac will make you jump jump
Kris Kross will make you jump jump
Aha, aha!

Zoals jullie ongetwijfeld al weten, gaan we vandaag naar de Jungle Jump in de Brabanthal. Als je meegaat, vergeet dan zeker niet te antwoorden op de mail. Als je niet weet over welke mail het gaat, kijk dan even in de SPAM-folder. Comfortabele springkleren zijn aangeraden. Jullie mogen ook een drankje meenemen aangezien we geen cola gaan kunnen voorzien.

Vrijdag 6 maart

18u-20u30: Carnaval kinderfuif

Voor het eerst zal Chiro Wijgmaal een kinderfuif organiseren met thema carnaval! Kinderen van alle leeftijden zijn welkom! Ze kunnen zich laten schminken, smullen van heerlijke snacks, sippen van lekkere mocktails en uiteraard helemaal uit de bol gaan! Verkleden is zeker toegelaten en wordt aangemoedigd! 

Hopelijk zijn er zoveel mogelijk Rakwi’s!

We voorzien ook een photobooth voor leuke kiekjes van één van hun eerste fuiven!

Tickets zijn te koop aan de inkom voor 3 euro ? 

Adres: Baron Descampslaan 105

08/03

Het noodlot slaagt toe in Wijgmaal! De stress is hoog en het vertrouwen onder de dorpsgenoten laag. Er is iemand vermoord! We horen jullie al denken: “Wat was het moordwapen?”, “Waar is hij/zij vermoord?” en natuurlijk “Wie is de moordenaar?” . Geen zorgen Rakwi’s! Al deze prangende vragen zullen worden beantwoord tijdens Cluedo deze zondag.

Daaaaaaaaag!

15/03

West-side, de Bronx, de ghetto, … jullie hebben er allemaal al eens van gehoord. Maar wisten jullie dat wij ook een Wijgmaalse Bronx hebben (RPG)? Vandaag lopen de gemoederen op in de RPG. Drive-by shootings zijn geen uitzondering. De politie zit ons op de hielen. Steek de dealers een handje toe tijdens dit drugsspel.

Rakwi-leiding out!

Zondag 22 maart: OPGELET: GEWIJZIGD: Deze zondag worden jullie allemaal helden van de planeet, want vandaag gaan jullie samen Wijgmaal proper maken! Door zwerfvuil te verzamelen maken wij van Wijgmaal het schoonste dorp van de wereld en omstreken! #youthforclimate

29/03

Deze activiteit konden jullie misschien al raden aan de hand van het thema deze maand. We doen deze zondag een heuse muziekquiz! Tip: luister nog eens naar de liedjes die we hierboven hebben gelinkt.

Tot dan lieve Rakwi’s!
Daaaaaaaggggg