Programma Aspi Meisjes oktober

1 oktober: Lieve aspi-meisjes, Het nieuwe jaar is weer daar, wat betekent dat? Er staat nieuwe leiding voor jullie klaar! Wie wij zijn, is nog een geheim, maar één ding is zeker, dit jaar wordt een festijn! Voor deze zondag hier al een tip, het is een zoektocht dus wees stip(t)! Doen jullie het binnen de tijd of wordt het een strijd? Dat zullen we nog wel zien, groetjes jullie allerleukste leidingsteam

8 oktober: Hey queens, Hebben jullie dat lokaal al bekeken? Er komt toch een nieuwe chiro, tijd om het af te breken! Een likje verf en die oude zetel naar EcoWerf, vergeet ook geen versiering mee te brengen, dan kunnen we het plezier in ons lokaal verlengen. We zullen ook de bankrekening bespreken, verdienen komt wel een van de komende weken.

15 oktober: Hey speurders, Vandaag staat een levensechte cluedo op de planning, nu zitten jullie al vol spanning. Een heuse moord in een landhuis, daar is iets niet goed pluis. Aan jullie om de dader te vinden, voordat het lichaam begint te ontbinden…

22 oktober: ouderdag:

Beste ouders,

Ook dit jaar zal er een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 22/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen! De leden worden zoals altijd om 14u verwacht. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Wat staat er nu precies op het programma: 15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro. 16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!). 17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!! Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zal ondergaan. Inschrijven voor onze heerlijke spaghetti kan via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAtOKLs0GZjdfCkGZQ2JgpVR2mtMg6rMXUXY52Yxn_cU0zTA/viewform?usp=sf_link Wij kijken er alvast heel erg naar uit. Hopelijk jullie ook!

29 oktober: Hey queens(s), It is that time of the year, HALLOWEEN! Is it party time? Or is this just a rhyme 🙁 Maybe we are going on a horse through the woods, or we are just going on foot. Anyways it’s gonna be great, we are going on a halloween parade!