Programma Reuzen oktober

Liefste reuzen,

Het is eindelijk zover! Deze maand komen jullie te weten met welke leiding jullie je elke week gaan amuseren… spannend! We vliegen er in oktober meteen in, zodat wij jullie beter kunnen leren kennen en zodat jullie onze geheimpjes ook te weten kunnen komen.

1 oktober: vandaag verwelkomen we de nieuwe reuzen en komen jullie na een grote zoektocht te weten wie jullie leiding is. We gaan dan ook al een beetje kennismaken.

8 oktober: deze zondag wordt een groot feest. We vieren een heel speciale verjaardag… De Chiro wordt 80 jaar (ja, echt al zo oud)! Doe dus zeker heel je uniform aan en fris je chirokennis op.

15 oktober: De strijd breekt los vandaag! Wie is het snelste en het sterkste en het meest behendig en, en, en… We testen het vandaag in reus universalis.

22 oktober: ouderdag:

Beste ouders,

Ook dit jaar zal er een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 22/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen! De leden worden zoals altijd om 14u verwacht. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Wat staat er nu precies op het programma: 15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro. 16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!). 17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!! Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zal ondergaan. Inschrijven voor onze heerlijke spaghetti kan via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAtOKLs0GZjdfCkGZQ2JgpVR2mtMg6rMXUXY52Yxn_cU0zTA/viewform?usp=sf_link Wij kijken er alvast heel erg naar uit. Hopelijk jullie ook!

29 oktober: BOE! Het is Halloween, een zondag vol spoken, heksen, vampiers, spinnen… We zullen dus een portie moed nodig hebben, maar samen winnen we van al die monsters. We spelen een reuzen Halloweenspel! Doe jullie engste verkleedkleren aan om helemaal in de sfeer te raken. Wij staan te popelen om jullie te leren kennen!

Tot zondag!

Groetjes Jullie nieuwe leiding