Programma tito november

7 november:

Hey hey tito’s!!

Om deze nieuwe maand goed in te zetten, doen we deze zondag een GRAND boef!! Dat betekent veeeel eten dus zorg dat je veel honger hebt :)). Je mag ook allemaal iets meenemen van eten!!

14 november:

Vandaag zullen jullie ons niet zien op de chiro :((, maarr er staan wel supertoffe ASPILEIDING voor jullie klaar om er weer een kei toffe zondag van te maken!! Kunnen jullie al raden wie het is…?

21 november:

We hebben de vorige keer al getest wie het meeste kan boefen, vandaag testen we wie de slimste tito ter wereld is!! Zorg dus zeker dat jullie algemene kennis op punt staat vandaag!

30 november:

Deze zondag doen we het squid game spel! Spannend…

VRIJDAG 3 DECEMBER: Vandaag is het de jaarlijkse Winterdrink en Fakkeltocht, waar zowel ouders als kinderen welkom zijn!

We verzamelen op de Chiro vanaf 18u30. De tocht zal van start gaan om 19U en zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren. De prijs van deelname aan de tocht zal 6 EURO bedragen, inclusief één consumptie chocolademelk of jenever en een fakkel. Je kan ook deelnemen aan de tocht zonder fakkel, dan betaal je 4 euro.  Inschrijven voor de fakkeltocht kan via deze link: https://forms.gle/Eg72ezjX3PQ46GTd9.

Daarna zijn jullie allemaal welkom om iets te komen drinken op de winterdrink, een uitgelezen kans om de leiding van je kind eens te leren kennen!