Programma reuzen november

7 november: spitter, spetter, spatter we gaan zwemmen in… de modder! vandaag doen we modderspelen! neem zeker extra kleren mee!

14 november: Na al het zware leiding geven van de voorbije weken hebben jullie leiding wel een beetje rust verdiend, daarom gaan niemand minder als de aspiranten het leidinggeven deze week van ons overnemen! dus joepie, aspileiding!

21 novemeber: Het is weer tijd voor een grootse competitie tussen de leiding en de leden! kunnen jullie alle opdrachten voltooien? we zullen het allemaal te weten komen in 1-tegen-allen!

28 november: De Sint is weer bijna in het land dus het is tijd om ons daarop voor te bereiden! Vandaag zijn jullie pieten in opleiding, plezier gegarandeerd!

VRIJDAG 3 DECEMBER: Vandaag is het de jaarlijkse Winterdrink en Fakkeltocht, waar zowel ouders als kinderen welkom zijn!

We verzamelen op de Chiro vanaf 18u30. De tocht zal van start gaan om 19U en zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren. De prijs van deelname aan de tocht zal 6 EURO bedragen, inclusief één consumptie chocolademelk of jenever en een fakkel. Je kan ook deelnemen aan de tocht zonder fakkel, dan betaal je 4 euro.  Inschrijven voor de fakkeltocht kan via deze link: https://forms.gle/Eg72ezjX3PQ46GTd9.

Daarna zijn jullie allemaal welkom om iets te komen drinken op de winterdrink, een uitgelezen kans om de leiding van je kind eens te leren kennen!

Groeten van jullie leukste leiding?