Programma tiptiens oktober

2/10/2022

Tiptiens…

Jullie raden nooit wat er gebeurd is. Een dikke twee weken geleden nam de leidingsverdeling plaats te Wijgmaal. Na uren lachen, goude gersesap te consumeren en af en toe te discussiëren kwamen we er uit, jullie nieuwe leiding. MAAR het onverwachtste van het onverwachtste gebeurde, ze werden ontvoerd… Leven ze nog? Door wie? Waar zijn ze nu? Allemaal vragen die jullie jullie waarschijnlijk niet afvragen maar toch is het jullie taak hen te vinden en veilig terug te brengen. Kom dus massaal af.

Groetjes,

Dimi

9/10/2022

Nieuwe groep, nieuwe leiding,… betekent ook een nieuw lokaal. Pak alles mee dat je thuis hebt liggen om ons lokaal te pimpen.

16/10/2022

Hopelijk hebben jullie vroeger (of nu) goed geoefend in het puzzelen. Wist je dat… de grootste puzzel ter wereld 1.141.800 stukjes bevat. En wisten jullie dat die momenteel opgeslagen ligt in de lokalen van Chiro Wijgmaal?!???? Aan jullie hem zo snel mogelijk te maken, maar niet zomaar natuurlijk….

23/10/2022

Ouderdag

Beste ouders, Ook dit jaar zal er een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 23/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen! De leden worden zoals altijd om 14u verwacht. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Wat staat er nu precies op het programma: 15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro. 16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!). 17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!! Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zal ondergaan. Meer info volgt nog! Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten!

30/10/2022

BAM BAM BAM. Zijn jullie slechte ouders of goede ouders? Een vraag die we gaan kunnen beantwoorden op het einde van deze zondag. Hopelijk gaan jullie weg met een lach, misschien met een traan want een flater wil je vandaag niet begaan. Ga je niet door het lint, dan ben je misschien wel een echte kindervriend.

Kusjes, jullie nieuwe leiding x