Programma rakwi oktober

2 oktober: Na lang wachten is het eindelijk zo ver… Het nieuwe chirojaar gaat van start, en nog belangrijker: jullie ontdekken wie jullie nieuwe leiding is! Door de codes te kraken, zullen jullie ons hopelijk vinden. We hopen dat jullie er al evenveel zin in hebben als wij!

9 oktober: Deze week spelen we een gigantisch leuk spel. Wie bezit op het einde van vandaag het grootste deel van Wijgmaal? Dat zullen we te weten komen in onze Reuze Monopoly!

16 oktober: Vandaag gaan we de avontuurlijkste delen van Wijgmaal verkennen! Zorg dat je kleren en schoenen aantrekt die vuil mogen worden en neem zeker ook reservekledij mee!

23 oktober: ouderdag

Beste ouders, Ook dit jaar zal er een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 23/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen! De leden worden zoals altijd om 14u verwacht. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Wat staat er nu precies op het programma: 15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro. 16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!). 17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!! Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zal ondergaan. Meer info volgt nog! Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten!

30 oktober: Halloween staat voor de deur, dus maken wij deze zondag pompoensoep. Zo gemakkelijk zal het echter niet zijn, want jullie zullen jullie ingrediënten zelf moeten verdienen… Groetjes Jullie nieuwe leiding…