Programma speelclub oktober

Liefste speelclubbertjes, Het is EINDELIJK zover! Het nieuwe chirojaar staat voor de deur en jullie nieuwe (super mega toffe) leiding staat alvast te springen om eraan te mogen beginnen!! We zijn klaar om er een onvergetelijk jaar van te maken! Praktisch: jullie chirozondag start om 14 uur en is gedaan om 17 uur. Elke zondag gaan we met de speelclub de zondag afsluiten met enkele “chiroberoemde liedjes”! Deze maand gaan we vooral oefenen op: ‘aan de oevers van de Dijle’, ‘er zaten zes kippen’ en ‘de Zeppelin’. Jullie mogen deze zeker en vast ook thuis verder oefenen zodat we deze samen uit volle borst kunnen meezingen!

Zondag 3/10 Op de aller eerste zondag van dit nieuw chirojaar gaan we rustig kennismaken met de Chiro en jullie nieuwe leiding. Er vindt eerst met de hele Chiro een overgang plaats waarna wij met onze eigen groep verder op verkenning trekken.

Zondag 10/10 Zijn er enkele lekkerbekken onder jullie? Vandaag valt er iets lekkers te verdienen als jullie allemaal je best doen om de opdrachten tot een goed einde te brengen! Smullen smullen smullen!

Zondag 17/10 Beste ouders, Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 17/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Wat staat er nu precies op het programma: 15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro 16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!) 17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!! Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zullen ondergaan. (Hierover later meer) Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten!

Zondag 24/10 Haal jullie verkleedkleren maar boven. Wij hopen jullie allemaal niet meer te herkennen en alleen nog maar ridders en prinsessen te zien! We spelen dan ook het enige echte spel STRATEGO!! Wie zal erin slagen de vlag te veroveren?

Zondag 31/10 Vandaag gaan we ons lokaal versieren en gezellig knutselen. Haal je creatieve handjes maar boven, dan zullen we er zeker en vast iets moois van kunnen maken!

VEEL LIEFS! Jullie nieuwe leidingsploeg die ontzettend veel zin heeft in het nieuwe jaar!!