Programma reuzen oktober

Zo 3 oktober Hallo allemaal vandaag is het een belangrijke dag: de eerste zondag van het nieuwe chirojaar!! Als je benieuwd bent wie jullie nieuwe super leuke leiding is moet je zeker mee komen doen met de zoektocht, tot dan!

Zo 10 oktober Vandaag spelen we de Reus universalis!! Wie is er op alle vlakken het beste? Als je ook zo benieuwd bent als wij en denkt dat jij zeker kans maakt, moet je zeker en vast komen.

Zo 17 oktober

Beste ouders,

Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 17/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er nu precies op het programma:

15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro

16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!)

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!!

Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele onze chirokas. (Hierover later meer)
Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten.

Dat was het, doei!

xoxo


Voor jullie ouders allemaal welkom zijn op de Chiro warmen we ons al op met een paar classic chirogames

Zo 24 oktober We spelen laddercompetitie; welke groep verslaat al de anderen in kleine opdrachten en belandt boven aan de ladder?

Zo 31 oktober Vandaag is het HALLOWEEN, kom dus allemaal verkleed in je engste kostuum naar de chiro voor een heus Halloween festijn!!!