Programma September

Programma september (jullie laatste chiro maand als lid ever #omg#chiroislife#liveyourlife)

Na een paar weken de tijd te hebben gekregen om te bekomen van ons ultra vette kamp is het weer tijd om ons terug in het dagelijkse chiro leven te storten en elke zondag te komen genieten van het einde van de zomer.

1 september

Een mix van een onbetrouwbaar vervoersbedrijf, een iets te late bestelling en een snuifje mongolitis van jullie leiders konden we op kamp jammer genoeg niet ons laatste aandenken maken. Maar niet getreurd want de goederen zijn geleverd dus kunnen we deze zondag met een maandje vertraging onze sletsen pimpen.

8 september

Door jullie topinitiatief zal het gisteren een zware en late avond worden, dat betekent dat we het lekker rustig aan gaan doen en mits de weergoden en Frank ons goed gezind zijn, plannen we er nog een uitstapje bij.

15 september

Let’s plaayyy BAMBOOOZZZLLLEEEEDDD. Maak je klaar voor Wicked Wango kaarten, skipping legs bonussen en héél véél spelplezier want we spelen de enige echte Friends Bamboozled quiz!

22 september

Jullie allerlaatste chirodag als jonge, naïeve, onschuldige leden. We halen de bootjes voor een laatste keer van onder het stof en gaan de wilde wateren van ons Dijle trotseren.

Voor een laatste keer met spijt in ons hart

Ciaokes byekes pouléekes,

Hannes en Matti

PS: Laat ook even weten wie wanneer kan 🙂

PSPS: De BBQ staat gepland vrijdag 4 oktober. We gaan ervan uit dat iedereen kan dan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *