Programma September

Programma september Kerels:

1 september:

De eerste zondag van het schooljaar is weer daar, zoals jullie weten hebben we een tof kampaandenken geregeld voor iedereen waar we spijtig genoeg nog geen gebruik van hebben kunnen maken. Dus om terug in de kampvibe te komen wees dan maar allemaal aanwezig.

Vandaag gaan we naar de plas! Neem allemaal zeker een zwembroek, fiets en €2.5 mee voor de inkom.

8 september:

Spijtig genoeg hebben we nog een groot gat in onze kas en aangezien we niet veel momenten meer samen gaan hebben moeten we de tijd nemen om dit probleem op te lossen. Vandaag gaan we dus proberen om geld te verdienen en we hebben hiervoor dus iedereen zijn hulp nodig.

15 september:

Het is eindelijk zover, het moment waar we al een heel jaar op wachten. WEEKEND!!! Elk jaar wordt er aan de kerels een weekend beloofd en dit hadden wij dus nog te goed, bij deze dus onze belofte. Aangezien het jaar er bijna op zit gaan we dit goed afsluiten met een gezellig weekend.

22 september:

De laatste zondag van het chirojaar is weer daar en om dit goed af te sluiten gaan we airsoften. Zoals iedereen vind ik dat we te weinig gebruik hebben kunnen maken van onze guns en dit is dus vandaag de laatste kans om nog eens goed te genieten en zo dus het jaar op een toffe manier af te kunnen sluiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *