Programma januari Rakwi

!!! opgelet: op zondag 31 januari zal er wegens de nieuwe coronamaatregelen geen Chiro zijn!!

Beste Rakwi,

3 januari

Vandaag kunnen jullie nog nagenieten van al het lekkers en de pakjes en misschien nog een paar uurtjes slaap inhalen die jullie gemist hebben door Nieuwjaar. Het is namelijk GEEN CHIRO. We hopen volgende week iedereen paraat te zien!

10 januari

Jullie leiding zit dezer dagen helaas aan hun bureaus gekluisterd. We zijn namelijk hard aan het studeren om te kunnen schitteren op onze examens. Maar niet getreurd! We hebben voor volwaardige vervanging gezorgd. De Aspi’s schieten namelijk te hulp en hebben een supercool spel voor jullie klaarstaan.

17 januari

Ook vandaag gaan de Aspi’s jullie weer plezieren met een mega vet spel! Kom zeker ontdekken wat ze in petto hebben.

24 januari

Vandaag zullen jullie het moeten opnemen tegen ons, de leiding! We hebben de sterkste, slimste en dapperste leiding bij elkaar geroepen en zij zullen onder leiding van leider Kjell het tegen jullie opnemen in een groot één tegen allen-spel. Denken jullie ons te kunnen verslaan?

31 januari

Vandaag is het niet de leiding die jullie moeten verslaan, maar wel elkaar. Daag anderen uit, versla hun in de aartsmoeilijke battles en kom zo aan de top te staan. We spelen namelijk een supercoole laddercompetitie!!