Programma aspi ♂ oktober

Joow gasten,

Nu de coronaregels stilaan achter ons liggen, gaan we er een supervet jaar van maken! Wij hopen jullie elke zondag met zoveel mogelijk op de Chiro te zien! De eerste maand wordt alleszinds een goeie, want er zijn al 5 zondagen in oktober. Hieronder het programma voor oktober.

3 oktober: Vandaag komen jullie te weten wie wij zijn, en moeten jullie ons vinden na de traditionele zoektocht. Zorg dat je allemaal uw fiets meeneemt!!

10 oktober: Zorg opnieuw dat je allemaal uw fiets meeneemt, want we gaan op uitstap vandaag! We vertrekken om 13u30 aan de Chiro. Wie een skateboard heeft, neemt dat best ook mee!

17 oktober: Vandaag gaan we eerst ons lokaal inrichten. Iedereen die dus posters, zetels en andere vette dingen voor ons lokaal mag die meenemen.

Daarna is het ouderdag, zie hieronder het programma voor de ouderdag:

Beste ouders,

Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 17/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er nu precies op het programma:

15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro

16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!)

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!!

Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele onze chirokas. (Hierover later meer)
Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten.

Dat was het, doei!

xoxo

22-24 oktober: Van vrijdagavond tot zondagmiddag doen we weekend samen met de Aspi-meisjes! Hou dit weekend dus vrij! De exacte uren communiceren we nog, maar we kunnen wel al zeggen dat het een zalig weekend gaat worden.

29 oktober: Opgelet! Dit is een vrijdagavond. Breng uw beste pokerface en schoonste kleren mee vanavond, want het is casino-avond! Jullie worden verwacht op de Chiro om 19u30.

Wij hebben al heel veel zin in het nieuwe jaar, hopelijk jullie ook!

Jullie nieuwe leiding