Programma tiptiens oktober

Hela tiptiens

Zijn jullie klaar voor het nieuwe chirojaar? Wij hebben er alvast heel veel zin in!

3 oktober: Vandaag krijgen jullie antwoord op de vraag die jullie je zeker al heel lang stellen: Wie is jullie nieuwe leiding??? Nadat sommigen van jullie overgegooid zijn (spannend!!!), kunnen jullie met het nodige denkwerk (en een fiets) het antwoord vinden.

10 oktober: Tikke takke tikke takke tikke takke…

Vergeet zeker jullie horloges niet, want vandaag spelen we met de tijd!!!

17 oktober:

Beste ouders,

Dit jaar zal er wederom een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 17/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen.

Wat staat er nu precies op het programma:

15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro

16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!)

17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!!

Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele onze chirokas. (Hierover later meer)
Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten.

Dat was het, doei!

xoxo

24 oktober: Zet Justin, Harry, Olivia, ABBA, Katy, Miley en Taylor alvast in jullie wachtrij. Deze week is het immers wijvenschijven chaos!

31 oktober: Sommigen vrezen zombies, anderen zijn bang van heksen en spoken, nog anderen hebben schrik van vampieren, maar vandaag spelen we het spel van de grootste monsters op aarde: ganzen…

We zien jullie zondag!