Dijlefeesten 2023

***Save the NEW date***
02/09/2023-03/09/2023

We zitten nog volop in de winter maar binnenkort komt de zomer eraan samen met de jaarlijkse dijlefeesten van Chiro Wijgmaal. Omdat we dit jaar niet wederom de concurrentie wensen aan te gaan met Rock Werchter en ook onze leiding wat ademruimte willen geven tijdens hun examens is er beslist om de datum te veranderen naar het eerste weekend van september.

Een ideale afsluiter van de zomer dus!

Zoals steeds zal er op zaterdag een overheerlijke BBQ zijn waarna je de beentjes kan losgooien op onze dansvloer. Voor de kinderen is er een reuzespringkasteel voorzien.

Zondag kan je vanaf 13 uur deelnemen aan ons, intussen legendarische WK petanque. Uiteraard is iedereen ook steeds welkom om iets te komen drinken.

De inschrijvingslink voor de BBQ komt pas later online. Inschrijven voor het WK petanque is allereerst mogelijk bij de leiding tijdens de Wijgmaalse feesten en erna via de link die op deze pagina gepost zal worden.

Niet in een sportieve bui? Kom gerust langs om je favoriete team aan te moedigen of te genieten van een frisse Ricard onder de zon!

Don’t worry, feel sunny