Programma Tito mei

We hebben goed en slecht nieuws Het slechte nieuws is dat deze maand al de laatste chiromaand voor kamp is, het goede nieuws is dat het een geweldige maand wordt vol leuke activiteiten!!

7 mei: De jaarlijkse traditie wordt verdergezet! Ken of ben jij de King of the jungle? Of eerder fan van de pinguïns van Madagascar? Maak je geen zorgen! Beesten genoeg en voor ieder wat wils, deze zondag gaan we namelijk naar Planckendael! We spreken om 8u40 af aan het station van Wijgmaal om samen de trein te nemen naar dit dierenparadijs. We komen om 16u58 terug aan in het station van Wijgmaal. Deze uitstap kost 20 euro. Gelieve dit bedrag cash aan de leiding af te geven voor vertrek. Indien je in het bezit bent van een abonnement van Planckendael mag je deze zeker ook afgeven en vragen we nog 5 euro voor de trein. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen meekunnen, mogen jullie ons steeds contacteren indien het moeilijk is deze 20 euro te betalen. Dan helpen we graag! Vergeet zeker geen lunchpakket mee te nemen! Als (hopelijk) het zonnetje hard schijnt, is een hoofddeksel en zonnecrème ook aangeraden.

14 mei: onze kas heeft nog wat honger dus gaan we hem vandaag proberen voeden. Dus we gaan centjes verdienen om kei leuke dingen mee te doen op kamp. Hoe meer verkopers hoe meer centjes. En vergeet jullie vriendelijkheid en glimlach vandaag zeker niet.

19 mei: Dit is een vrijdag, we gaan gezellig met de groep genieten van muziek op de Wijgmaalse feesten. Het exacte uur en plaats zullen we nog communiceren. Deze zondag is het dan GEEN chiro.

28 mei: jullie leiding begint al hard te studeren zodat we mee op kamp kunnen dus het is geen chiro 🙁

Groetjes

Maggie, Mimi en Nini