Programma Tito maart

m maart: Het zonlicht glinstert door de bladeren terwijl de Chiro-leden zich verzamelen voor een epische uitdaging – de Ladder Competitie! Met ladders in de hand en vastberadenheid in hun harten, betreden ze het speelveld. Elk team begint onderaan de ladder en moet strategisch klimmen naar de top door middel van een reeks uitdagende activiteiten en spellen. Van touwklimmen tot evenwichtsoefeningen, elk niveau brengt nieuwe obstakels en opwinding. Met teamwork en doorzettingsvermogen strijden ze om de ultieme beloning – de glorie van de overwinning en natuurlijk, een welverdiende rustpauze met wat lekkere snacks aan de top van de ladder.

9 maart: Test je kennis en scherp je geest aan tijdens onze spannende quizavond! Verzamel je vrienden en doe mee aan een avond vol leuke vragen, uitdagende raadsels en verrassende wendingen. Laat zien wat je weet en misschien ga jij wel naar huis met de titel van quizkampioen! Mis het niet en let op deze week is het chiro op zaterdag ipv zondag!!!

17 maart: leidingswissel

24 maart: Het gloeiende middagzonnetje verzamelt de Chiro zich voor een spel vol adrenaline – het 1-tegen-allen-avontuur! Eén dappere ziel staat moedig tegenover alle anderen, klaar om de uitdaging aan te gaan. Met vastberadenheid in zijn ogen en een strategie in zijn hoofd, neemt hij het op tegen een leger van mede-Chiroleden in een reeks spannende uitdagingen. Van behendigheidstests tot denkspellen, elke ronde brengt nieuwe verrassingen en kansen voor zowel de enkeling als de groep. Maar ongeacht de uitkomst, overheerst vreugde en camaraderie terwijl ze samen genieten van het avontuurlijke spel en de banden van vriendschap versterken.