Programma Tito december

3 december: De dag waar we zo lang naar uitgekeken hebben is aangebroken, want vandaag komt de Sint op bezoek! Iedereen is opgewonden en vol verwachting, want we vragen ons af of onze goede daden en braafheid het afgelopen jaar genoeg zijn geweest. Zal de Sint ons belonen met zijn komst en misschien zelfs met leuke cadeautjes?

10 december: Vandaag staat ons het grote smokkelspel te wachten! We zullen ontdekken wie de meest gedurfde misdaadbaron onder ons is. Dus, maak je klaar en trek je stoutmoedigste schoenen aan voor deze spannende uitdaging die zondag op ons wacht.

17 december: Vandaag staat er een opwindende uitdaging op de planning: een strijd tussen jongens en meisjes! Het is tijd om te ontdekken welk geslacht het sterkste is. De jongens en de meisjes zullen hun krachten meten in verschillende spellen en uitdagingen. De spanning stijgt, want iedereen vraagt zich af welk team de overwinning zal behalen. Is het de kracht en vastberadenheid van de jongens of de slimheid en behendigheid van de meisjes die vandaag zullen zegevieren?

24 december: Geen chiro. Fijne Kerst

31 december: Geen chiro. Gelukkig Nieuwjaar