Programma Tito april

Heyhoi liefste titto’s,

2 april: De kalender van de klokken in Rome staat een weekje voor en ze hebben per ongeluk al iets achtergelaten voor de tito. Zijn jullie klaar om vandaag de beste paashaas in jullie naar boven te halen? We spelen vandaag een spel met HEEL veel eitjes.

9 april: Vandaag hebben jullie een hele dag om uit te buiken van alle chocolade en het paasgebrunch, want het is geen chiro op Pasen. We wensen jullie wel vast en zeker een vrolijk pasen en een goedgezinde paashaas toe.

16 april: Augustus komt steeds dichterbij dus moeten wij (leiding) moeten dringend vergaderen en brainstormen hoe we nog een jaar op rij een geweldig kamp voor de leden kunnen voorzien, hiervoor gaan we op weekend, DUS is het geen chiro voor jullie en zullen jullie ons weer eventjes moeten missen.

23 april: We hebben elkaar twee weken moeten missen dus het wordt deze zondag een blij weerzien… Haal jullie beste Wijgmaalkennis maar boven want deze week zoeken we uit wie de beste inwoner van Wijgmaal is.

29 april: Deze week vervangt de jaarlijkse fantastische chirofuif jullie chirozondag. Ticketjes koop je hiervoor best op voorhand online en jullie zijn welkom om jullie dansbenen los te komen gooien vanaf 21u. Omdat de leiding zondag al de sporen van dit groot feest moet uitwissen, is er geen chiro op zondag. Maar één ding is zeker Lights out 2023 wil je zeker niet missen!

Tot snel paashaasjes

XXX de 3 kuikentjes 🐣