Programma Tiptiens oktober

01/10: Liefste tiptiens, vandaag komen jullie zoals gewoonlijk te weten wie jullie nieuwe leiding is. Ja, ook dit jaar hebben jullie een toffe leidingsploeg! Kom ons dus maar zoeken… Tot zondag! Wij kijken er alvast naar uit!

08/10: Liefste tiptiens, Vandaag spelen we het chaosspel. Laat jullie middagmaal vandaag maar achterwege, een chill pill kan ook wel van pas komen :)))

15/10: Liefste tiptiens, Vandaag doen we 1 van onze favoriete spellen als lid! Trek zeker je loopschoenen aan en zorg dat je niet al te opvallend gekleed bent. Kunnen jullie het al raden? Wie niet weg is, is gezien :))

22/10: Ouderdag

Beste ouders,

Ook dit jaar zal er een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 22/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen! De leden worden zoals altijd om 14u verwacht. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Wat staat er nu precies op het programma: 15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro. 16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!). 17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!! Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zal ondergaan. Inschrijven voor onze heerlijke spaghetti kan via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAtOKLs0GZjdfCkGZQ2JgpVR2mtMg6rMXUXY52Yxn_cU0zTA/viewform?usp=sf_link Wij kijken er alvast heel erg naar uit. Hopelijk jullie ook!

29/10: Liefste tiptiens, Met goed evenwicht kom je ver, vandaag komen we te weten wie de zwakke schakel is in onze groep en wie de creatievelingen zijn! Tip: Don’t think out of the box

Groetjes

…. & …… & …. xxx