Programma tiptiens februari

2 februari: omdat beide van jullie leiding lekker aan het chillen is op vakantie, doen we vandaag geen chiro. We halen dit in de krokusvakantie in met onze mega-leuke-coole-verrassingsuitstapppppp

7 tot 9 februari: JOEPIEEEEE ONS WEEKEND!!!! van vrijdagavond tot zondagmiddag zal het enige echte tiptiensweekend plaatsvinden, we sturen jullie ouders een mailtje met alle informatie zodat jullie goed voorbereid en hopelijk talrijk aanwezig zijn op de leukste 3-daagse van het jaar!!

16 februari: vandaag is het tijd om jullie grijze massa te testen. Wie is het ‘stoemste wijf’ van de groep? We testen het in de ‘stoemmewijvenquiz’.

23 februari: wie kan het hoofd koel houden in stressy situaties? Dat is wat we vandaag gaan testen in het giga-chaosspel

25 februari: eindelijk is het zover: onze secret uitstap……. We spreken af aan de Chiro en nemen samen de bus. Neem dus je buzzypas mee voor de mensen die dat hebben. Voor de rest heb je niets nodig. De uren geven we jullie nog mee, maar om een richtuur te geven: we zullen ongeveer rond 18u afspreken aan de kerk.

Met ons weekend en de uitstap (en al de rest natuurlijk 🙂 ) belooft het een super leuke maand te worden, wij hebben er alvast mega veel zin in!!

Kuskus lottie en flokkie