Programma Speelclub oktober

1 okt: Het is zover, het nieuwe chirojaar is weer aangebroken! Dat betekent natuurlijk ook dat er een nieuwe leidingsploeg voor jullie klaarstaat om er weer een geweldig chirojaar van te maken! We beginnen onze eerste chirozondag traditiegetrouw met de overgang naar het nieuwe chirojaar en daarna kennismakingsspelletjes om elkaar wat beter te leren kennen. Tot dan!!

8 okt: Vandaag maken we van jullie echte chiroleden door jullie kennis te laten maken met de klassieke chiro games & liedjes. Het belooft een super leuke dag te worden dus wees zeker talrijk aanwezig!!

15 okt: Vandaag zoeken we de beste sportman of vrouw van de speelclub op onze jaarlijkse sportdag!! Drinkbus, zweetbandje en goede sportschoenen zijn aangeraden :)) Doe zeker een sportieve outfit aan die liefst ook vuil mag worden!!

22 okt: ouderdag:

Beste ouders,

Ook dit jaar zal er een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 22/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen! De leden worden zoals altijd om 14u verwacht. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Wat staat er nu precies op het programma: 15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro. 16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!). 17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!! Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zal ondergaan. Inschrijven voor onze heerlijke spaghetti kan via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAtOKLs0GZjdfCkGZQ2JgpVR2mtMg6rMXUXY52Yxn_cU0zTA/viewform?usp=sf_link Wij kijken er alvast heel erg naar uit. Hopelijk jullie ook!

29 okt: Het is eindelijk zover, de leukste en engste periode van het jaar is weer aangebroken!! HALLOWEEN!! Trek allemaal jullie engste outfit aan en zet je schrap om te verschieten…