Programma speelclub oktober

02/10 Op de allereerste zondag van dit nieuwe Chirojaar gaan we rustig kennismaken met de Chiro en jullie nieuwe leiding. Om te weten te komen wie dat zijn, zullen jullie eerst een heuse zoektocht tot een goed einde moeten brengen. Vooraleer jullie op zoektocht gaan, vindt er eerst een overgang plaats met al de groepen tezamen.

09/10 Nu jullie in jullie eerste jaar (of al tweede jaar) zitten, wordt het dringend tijd om wat kennis te maken met de klassieke Chiroliedjes: Aan de oevers van de Dijle, de zon zien zakken in de zee, ping en pong, … Naast deze muzikale namiddag willen we jullie ook wat beter leren kennen aan de handt van enkele kennismakingspelletjes.

16/10 Vinden jullie ons lokaal ook zo grijs en saai? Hoogtijd dus om er iets aan te doen! Tekenen, knutselen, verven, noem maar op, haal jullie knutselhandjes maar boven dan gaan we er samen iets moois van maken!

Beste ouders, Ook dit jaar zal er een grote ouderdag plaatsvinden waar jong en oud zich zullen vermengen om samen te ravotten. 23/10 zijn jullie vanaf 15u30 allemaal meer dan welkom om die oude Chiro short of rok van onder het stof te halen! De leden worden zoals altijd om 14u verwacht. We houden een echte ‘classic Chiro game namiddag’, het ideale moment voor ouders om hun jeugd te herbeleven en tegelijk de leiding wat beter te leren kennen. Wat staat er nu precies op het programma: 15u30 – 16u: voorstelling van de leiding + de algemene werking van de Chiro. 16u-17u: Classic Chiro Games (kleren die vuil mogen worden vereist!). 17u-17u30: Vragen stellen aan de leiding, ideeën deponeren in onze ideeën box, Chiro t-shirt verkoop en een groot eetfestijn!! Het eetfestijn zal plaatsvinden ten voordele van de aanstaande verbouwingen die onze Chiro op middellange termijn zal ondergaan. Meer info volgt nog! Hopelijk zien we jullie allemaal daar om het jaar goed in te zetten!

30/10 Oh nee, Helga de heks is afgelopen nacht ons snoep komen stelen. Hoe gaan we nu die lekkere snoepjes terugkrijgen? We hebben jullie hulp nodig om de snoepjes terug te vinden!! Kom daarom in jullie beste Halloweenoutfit naar de Chiro en wie weet krijgen we zo de snoepjes terug te pakken uit de handen van Helga de heks.

Kusjes, Je kapoenen