Programma speelclub november

Dag lieve speelclubjes,

Zijn jullie klaar voor een nieuwe super mega leuke chiromaand?!?!

Jullie zullen ongetwijfeld thuis de liedjes ‘aan de oevers van de Dijle’ en ‘de zeppelin’ uit volle borst gezongen hebben. Deze maand komende de volgende chiroklassiekers aan bod: ‘brand in Mokum’ en ‘de wereld is een toverbal’.

7 November

We gaan vandaag de wereld veroveren. Jullie zullen in groepen strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk landen te kunnen veroveren. Het belooft een zeer spannende strijd te worden. 

14 November

Vandaag zal jullie liefste leiding er niet zijn. Wees niet getreurd! Onze aspi’s (de oudste leden) nemen het vandaag van ons over en hebben een mega cool spel voor jullie in petto. Wil je weten wie jullie leiding vandaag is, kom dan zeker naar de chiro om dit te ontdekken!

21 November

We spelen vandaag een ‘levensechte mastermind’. We verplaatsen ons van de chiro naar een geheime locatie om de verschillende kleuren te kunnen ontdekken. Wie van jullie slaagt er als eerste in de juiste kleurencode te kraken?

28 November

We spelen vandaag het spel ‘één tegen allen’. Jullie zullen van alle markten thuis moeten zijn om te kunnen winnen vandaag. Warm jullie loopbenen op, zet je speurneus op en breng je creatieve brein mee, dan komt alles goed!

VRIJDAG 3 DECEMBER: Vandaag is het de jaarlijkse Winterdrink en Fakkeltocht, waar zowel ouders als kinderen welkom zijn!

We verzamelen op de Chiro vanaf 18u30. De tocht zal van start gaan om 19U en zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren. De prijs van deelname aan de tocht zal 6 EURO bedragen, inclusief één consumptie chocolademelk of jenever en een fakkel. Je kan ook deelnemen aan de tocht zonder fakkel, dan betaal je 4 euro.  Inschrijven voor de fakkeltocht kan via deze link: https://forms.gle/Eg72ezjX3PQ46GTd9.

Daarna zijn jullie allemaal welkom om iets te komen drinken op de winterdrink, een uitgelezen kans om de leiding van je kind eens te leren kennen!

Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Tot zondag!!

Eva, Gust, Job, Linde, Kevin en Lotje