Programma speelclub november

Dag liefste speelclubbers! Nu jullie weten wie jullie leiding is en we elkaar al wat beter hebben leren kennen is het tijd voor een nieuwe maand vol spelplezier!! Hieronder komen jullie alvast te weten wat we gaan doen!

6 november: Tijd om jullie speurneuzen boven te halen want vandaag gaan we op schattenzoektocht! Een tocht doorheen het barre Wijgmaal met het uiteindelijke doel de grote schat te veroveren! We zullen jullie hulp goed kunnen gebruiken om deze zoektocht tot een goed einde te brengen, zeker allemaal komen dus!

13 november: Vandaag doen we het een keertje anders dan normaal, jullie zullen leiding krijgen van de Aspi’s dat zijn de oudste leden van onze Chiro. Zij hebben een mega cool spel in petto om met jullie te spelen. Wil je weten welk spel en wie jullie leiding is, dan zul je zeker moeten komen vandaag!

20 november: Het WK voetbal is bijna daar en natuurlijk supporteren we allemaal voor onze Rode Duivels! Vandaag spelen we dus het grote België-spel! Geen zorgen, je hoeft niet van voetbal te houden om dit spel leuk te vinden! Het spel is zeker voor iedereen! Doe gerust je favoriete Rode Duivels tenue aan of kom verkleed in de kleuren van België!!

27 november: Hebben jullie dat ook soms dat je echt niet kan kiezen wel spelletje je graag wil spellen? Wel, wij ook! Daarom hebben we vandaag verschillende spelletjes klaar voor jullie, het enige wat jullie moeten doen is doorschuiven van spelletje naar spelletje en jullie amuseren!  

xxx

Aukelien, Melanie, Olga en Yaka