Programma Speelclub februari

Dag lieve speelclubbertjes,

04/02: Het jaar leek nog maar net begonnen, maar opeens is het al februari! We beginnen deze maand met pleinspelen. Het wordt een dag gevuld met verschillende spelletjes en activiteiten. Van verstoppertje in de schapenwei tot voetballen op het rietensplein, het belooft een dag vol lachen, spelen en plezier te worden!

11/02: Deze zondag gaan we op een nieuw avontuur! We spelen vandaag Slangen en Ladders: een spel vol spanning, plezier en uitdagingen! Bereid je voor op een epische competitie waarbij elke worp van de dobbelsteen je dichter bij de overwinning brengt. Maar pas op voor de slangen die je terug kunnen sturen, en omarm de ladders die je naar de top kunnen brengen!

18/02 : Vandaag zetten we een stap terug in de tijd en spelen we het Vikingenspel! We nemen de rol aan van dappere Vikingstrijders en gaan op zoek naar macht en rijkdom door middel van moedige daden en slimme strategieën. Verken onbekende gebieden, plunder dorpen en bouw machtige schepen om je rijkdom en invloed te vergroten. Maar wees op je hoede, want vijandige stammen liggen altijd op de loer om je te slim af te zijn!

25/02: We sluiten deze maand af met een chaosspel! Het belooft alvast een dag vol chaos te worden ;)) Groetjes! Jullie leiding