Programma Speelclub februari

DAG LIEFSTE SPEELCLUBBERS !!!!!

Jullie hebben er een tijdje op moeten wachten maar het is eindelijk zo ver, de comeback van jullie favoriete leidingsploeg!! Wij zijn helemaal uitgerust en helemaal klaar om ons samen met jullie elke zondag weer te amuseren, hopelijk jullie ook?

5 februari

DE BATTLE VAN DE SPEELCLUB

Wie durft de battle aan te gaan tegen zijn vriendjes of vriendinnetjes? Vandaag belooft een epische dag te worden want we doen een battle onder de speelclubbers! De creatiefste, de snelste, de slimste, de sterkste, de geduldigste,…vandaag testen we wie wat het beste kan door het tegen elkaar op te nemen in enkele serieuze battles!

12 februari

Wie kan er zowel snel nadenken als snel spelen? Jij? Kom dan zeker vandaag naar de Chiro, want aan de hand van een grote dierenstratego gaan we ontdekken wie hier het beste in is! Wint de muis van de olifant? Of de leeuw van de hyena? Of misschien wel de mier van de slang? Kom het deze zondag te weten…

19 februari

JOEPIEEE CARNAVAL!!!
Tijd voor een legendarisch carnaval spel dus! We kunnen zeker nog niet te veel prijsgeven over dit spel, maar dat er een leuke (of misschien wel lekkere) prijs is voor de winnaar, dat staat vast! Nog 1 kleine tip: wie verkleed komt, heeft al vast een stapje voor…

26 februari

Zoals veel van jullie wel weten is het dit weekend de turnshow van onze goede vrienden van het turnen! Misschien doe je zelf wel mee, of heb je vriendjes of vriendinnetjes die meedoen? Dit willen we uiteraard voor geen geld van de wereld missen, daarom trekken we met z’n allen naar Ymeria om ze aan te moedigen! De Chiro begint gewoon zoals altijd om 14u maar het zou kunnen dat de turnshow een beetje uitloopt en we pas tegen 17:30 ipv 17:00 terug op de Chiro zijn. Belangrijk! Als je de turnshow niet wil missen, neem dan 5euro mee voor je ticket.

XXX

jullie favoriete leidingsploeg