Programma speelclub februari

Jippieeeeeee, jullie eigen leiding zal deze maand weer Chiro geven!!!! We zijn weer klaar voor een nieuwe chiromaand vol avonturen!

Zondag 6 februari
We starten deze maand met een reusachtige, gigantisch, geweldige zeeslag! We zullen in teams tegen elkaar strijden om om ter snelst elkaars boten te laten zinken. Wie schiet er raak? Wie zijn boten zinken er naar de bodem van de zee?

Zondag 13 februari
Jongens en meisjes, hou jullie vast! Onze grootste leider heeft een geheime aanbidder! Hij wordt al weken gestalkt met geheime brieven… Er worden cadeautjes geleverd aan zijn huis… Laatst hingen er zelfs hartjes ballonnen aan zijn voordeur?? Wie oh wie zou Gust zijn geheime aanbidder zijn? Hij heeft geen flauw idee wie er verliefd op hem is… Wij gaan proberen dit geheim te weten te komen, zodat leider Gust Valentijn kan vieren!

Zondag 20 februari
Het is tijd om even in de toekomst te gaan kijken. Hoe zal jullie leven er later uit zien? Wie zal er later op een boerderij wonen met 80 koeien, 50 schapen, 16 katten en 5 honden? Wie zal er een tweeling krijgen? Wie zal trouwen op een prachtig eiland in het midden van de oceaan? We zullen het allemaal te weten komen, wanttttt we spelen levensweg!

Zondag 27 februari
Vandaag splitsen we ons op! We doen jongens en meisjes apaaaart! Jajaja, het belooft een TOP zondag te worden. Wat we precies gaan doen houden we nog eventjes geheim.. Naar de Chiro komen is dus de enige oplossing om dit te weten te komen.

Veel liefs,
Kevin, Gust, Eva, Job, Linde en Lot