Programma speelclub december

5/12

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind. Ook dit jaar zal de stoomboot naar Wijgmaal varen om onze chiro te komen bezoeken!!! Wij zijn alvast heel benieuwd of de kinderen van chiro Wijgmaal dit jaar braaf geweest zijn! Zou er iemand de zak in moeten van de pieten…?? Of is er misschien iemand van de leiding die net iets te ondeugend is geweest… Er is maar één manier om dit te weten te komen: wachten op onze lieve Sint! Ps: kleed jullie warm!

12/12

Vandaag gaan we leider Cé achterna. We vliegen namelijk naar de ruimte! Maar zijn jullie daar wel klaar voor? Jullie moeten eerst een echte astronautenopleiding doorgaan. Een raket leren bouwen, gevaarlijke aliens verslaan en water zoeken op nieuwe planeten, zijn maar enkele dingen die behoren tot deze opleiding. We zullen zien wie op het einde van deze zondag echt klaar is om te kunnen overleven op de maan.

19/12

De laatste chirozondag van het jaar 2021 is aangebroken. Vandaag staat er mogelijks een zalig kerstfeestje op de planning. Maar dit geven we jullie niet zomaar cadeau, jullie zullen het moeten verdienen! Zijn jullie in staat om een moeilijke zoektocht tot een goed einde te brengen? We ontdekken het deze zondag!

26/12

Het is GEEN CHIRO wegens de feestdagen!! We wensen jullie allemaal een zalige kerst en veel pakjes onder de boom.

Tot zondag!

Eva, Lot, Job, Kevin, Gust en Linde