Programma Speelclub december

Dag speelclubbers! Zijn jullie klaar voor een nieuwe maand vol chiroplezier?? Wij zeker wel! Lees hieronder al wat we de komende zondag nog gaan doen!

4 december: Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind. Ook dit jaar zal de stoomboot naar Wijgmaal varen om onze chiro te komen bezoeken!!! Wij zijn alvast heel benieuwd of de kinderen van chiro Wijgmaal dit jaar braaf geweest zijn! Zou er iemand de zak in moeten van de pieten…?? Of is er misschien iemand van de leiding die net iets te ondeugend is geweest… Er is maar één manier om dit te weten te komen: wachten op onze lieve Sint! Ps: kleed jullie warm!

11 december: 4 op een rij, Uno, memory, zeeslag,….kennnen jullie deze spelletjes? Ja? Hoogtijd dan om op deze koude zondag te ontdekken wie de koning of koningin is van de gezelschapsspelletjes! Als je thuis een leuk spelletje hebt dat je graag wil spelen mag je die zeker meenemen vandaag! (Kleine tip: zet zeker je naam op je spel zodat je het niet verliest)

18 december: Joepieeee ‘t is bijna Kerst! Staat bij jullie de kerstboom ook al thuis? We zouden hier op de Chiro ook al graag een kerstfeestje houden maar we hebben een klein probleempje…doordat de kerstman het zo druk heeft deze periode heeft hij aan ons wat hulp gevraagd, daarom worden jullie vandaag opgeleid tot echte kerstelfjes zodat de kerstman af en toe een beetje kan rusten. Kom jij hem helpen vandaag?

xxx

jullie favoriete leiding